De Pelgrimscode

De Pelgrimscode , Goes

De Pelgrimscode
Direct een offerte aanvragen!
De Pelgrimscode; doorkruis het stadscentrum, kraak de code en vind als eerste de pelgrimsschat!
 
De Pelgrimscode is een groot succes op de buis, want het is razend spannend spel. Speel de Pelgrimscode nu ook als spannende citygame, ideaal voor groepsuitjes of bedrijfsuitjes. Doorkruis met je team een stad en vind de aanwijzingen die je team steeds een stap dichterbij het einddoel brengt: de locatie van de pelgrimsschat! Op weg naar dat ene ‘hogere doel’ kom je langs verschillende historische plekken!
 
Voor je op pad gaat volgt er eerst een uitgebreide briefing en een drankje met iets lekkers, zodat iedereen goed voorbereid aan de tocht begint. Dan gaat je team de stad in, op weg naar de eerste historische beproeving. Al puzzelend en door het goed uitvoeren van opdrachten probeer je de eerste code te vinden. Heb je ‘m gevonden? Dan weet je de volgende uitdaging te vinden!
 
Aan de hand van eliminatiespellen kan je team bonusaanwijzingen verdienen. Ook kunnen jullie in bezit komen van een speciale sleutel en deze inzetten voor een vrijstelling of een extra aanwijzing. Maar pas op, want op dat moment komt een ander team naar keuze in het bezit van deze belangrijke sleutel. Bedenk dus goed wanneer je ‘m inzet. Zo wordt je team steeds handiger en speuren jullie jezelf zo richting de pelgrimsschat. Moge het scherpste team winnen!
 
Aan het einde van het spel keer je terug naar het ontvangstpunt. Onder genot van een laatste drankje volgt de prijsuitreiking.

Goes

Goes is een stad op het schiereiland Zuid-Beveland, centraal gelegen in de Nederlandse provincie Zeeland.
Goes is tevens de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Goes.

In 1572 nemen de Spanjaarden de stad in, de op dat moment heersende gouverneur van Walcheren (in naam van Willem de Zwijger), Jerome Tseraerts onderneemt met Engelse huurlingen een poging de stad te heroveren. Dit werd geen succes door voedsel- en munitietekorten en de belegering werd ontbonden. In 1577 verlaten de Spaanse troepen die op dat moment de stad bestuurden Goes, en de stad werd door Prins Maurits van Nassau ingenomen. Deze laat een verdedigingsgordel om Goes aanleggen die tegenwoordig nog gedeeltelijk aanwezig is. In de eeuwen hierna speelt Goes geen belangrijke rol behalve die van agrarisch centrum van Zuid-Beveland. In 1868 krijgt Goes een treinverbinding. Dit leidt echter niet zoals bij veel steden tot industrialisatie. De economie blijft zich richten op dienstverlening en distributie. Eveneens blijft de agrarische sector een belangrijke rol spelen tot de dag van vandaag.


Goes

Offerte aanvragen

personen
TB Events © 2013. Alle Rechten Voorbehouden.