GPS Moordspel

GPS Moordspel , Zoetermeer

GPS Moordspel
Direct een offerte aanvragen!
'De satellieten lossen dit mysterie op'
 
Wordt voor even een detective en los deze GPS Moordzaak op. Dit GPS Moordspel verandert elk bedrijfsuitje of groepsuitje in een meeslepende moordzaak. Er staan verkiezingen voor de deur en aan jullie de taak om de Cold Case van een zekere Johannes op te lossen. Alle aanwijzingen duiden op een moord maar wie heeft er een motief en wie speelt de vermoorde onschuld? Aan jou en jouw team de vraag om de zaak op te lossen. Voer plaats delict in in je GPS apparaat. Je volgt de satellieten en komt op historische locaties in de stad waar je steeds meer te weten komt over de achtergronden van het slachtoffer. Ieder spoor kan je dichter bij je dader brengen. Of is het een dwaalspoor? Met jouw team ga je alle GPS coördinaten af en zet je alle informatie op een rijtje. Door langs de juiste plaatsen te gaan, kun je de vitale informatie vergaren om de zaak te kraken.
 
Welke moordverdachten ga je als eerste aan de tand voelen, welke getuigenissen zijn doorslaggevend? Samen met jouw team stel je een lijst op met hoofdverdachten en hun motieven. Eenmaal terug op het rendez-vous-punt overhandig je deze lijst aan de commissaris. Onder het genot van een kop koffie, thee of glaasje fris worden de rapportages nauwkeurig beoordeeld. Dan wordt het winnende team bekend gemaakt en het plot uitgelegd. Case closed.
 

 


Zoetermeer

Uit opgravingen van de Archeologische Werkgroep Zoetermeer blijkt dat in de 13e eeuw al sprake was van bewoning aan de Dorpsstraat in Zoetermeer. De vondst van een stuk hout in een daliegat nabij het woonhart bleek na onderzoek ongeveer 1000 jaar oud te zijn. Hoewel er bij de opgraving geen sporen van bewoning werden gevonden, heeft de gemeente de vondst gebruikt voor een publiciteitscampagne, Zoetermeer 1000 jaar, om de stad op de kaart te zetten.

De bewoning van Zoetermeer is waarschijnlijk ongeveer 1000 jaar geleden ontstaan aan de rand van de veenontginning in de buurt van het in de 17e eeuw drooggemalen Soetermeerse meer. Het veen werd afgestoken en zelfs onder water uitgebaggerd en als turf in omliggende steden als brandstof verkocht. Als gevolg van de veenontginning ontstonden grote waterpartijen. Vanaf de 17e eeuw zijn eerst het Soetermeerse meer (1616) en vervolgens de overige waterpartijen ingepolderd en verkaveld. De polder waar de huidige wijken Buytenwegh en De Leyens zich bevinden, werd in 1770 opnieuw drooggelegd.


Zoetermeer

Offerte aanvragen

personen

Waar is 'GPS Moordspel' in Zoetermeer mogelijk?

TB Events © 2013. Alle Rechten Voorbehouden.