Moorddiner

Moorddiner , Van der Valk Hotel Venlo Venlo

Moorddiner
Direct een offerte aanvragen!

Je kwam voor een lekker diner? Een avondje ongecompliceerd genieten? Heerlijk. Totdat… Ga lekker zitten en geef je oren en ogen de kost. Er is een moord gepleegd en die ga jij tussen de gangen door oplossen. Plaats delict is plaats diner: bloedstollend en ijskoud aan tafel geserveerd.

Een moorddiner is de perfecte combinatie van een heerlijk driegangenmenu en een live ‘detective’. Samen met je collega’s of vrienden ga je in teams proberen de zaak te kraken. Overleggen kan, scenario-denken moet, maar houd je oplossingen voor jezelf en jouw team. Er is een meesterbrein nodig. Dat van jou. No shit, Sherlock!

Wat staat je te wachten tijdens het Moorddiner

Jouw gezelschap wordt gastvrij ontvangen en welkom geheten met een drankje en we maken teams. Jullie zitten amper aan tafel als er plotseling blijkt dat er een misdrijf heeft plaatsgevonden, bijna onder jullie ogen. Dit maakt jullie eerstegraads getuigen en we doen direct een beroep op ieders analytisch vermogen. Zo’n voetafdruk blijkt al snel een hele puzzel.

Terwijl de groep geniet van het diner ontrafelt de zaak langzaam. Subtiele details, ontluikende getuigenissen en (on)echte motieven: tussen de gangen door komen jullie steeds dichter bij de oplossing. Kruip in de huid van de verdachten, ontcijfer de ware toedracht door middel van een fictieve reconstructie. Wie is de moordenaar, wat was het motief en hoe is het slachtoffer om het leven gekomen? Verzamel zoveel mogelijk bewijs en kom aan het einde van het diner met het vonnis!

Aan het einde van het diner komt de waarheid naar boven. Wie, hoe en waarom werd het slachtoffer omgebracht? Jullie antwoorden worden tegen het licht gehouden en de winnende teams ontvangen een toepasselijk cadeau. Dankzij jullie is de wereld weer een stukje veiliger geworden.
 

Wat zijn de kosten voor het Moorddiner?

Een moorddiner ervaar je al voor  € 49,95 per persoon inclusief 6% en 21% btw, inclusief diner en 1 welkomstdrankje.

Voor groepen vanaf 12 personen. Kleinere gezelschappen krijgen een aangepaste offerte.

Het Moorddiner is mogelijk op elke besloten locatie door het land, bijvoorbeeld restaurants of zalencentra.

Deze kun je zelf regelen, maar wij helpen je graag bij het vinden van een geschikte locatie.

Spel kan ook in het Engels, Duits  of Frans worden gespeeld.

 


Venlo

De stad is een expeditie-, handels- en industriestad. Venlo is het centrum voor de wijde omgeving als ook het koopcentrum voor het Duitse Ruhrgebied dat in de buurt ligt. Venlo grenst direct aan de Duitse steden Viersen en Kleef. De gemeente ligt aan een bocht in de Maas en heeft een centrum met geschiedenis, al heeft de 2de Wereldoorlog zeer veel schade aangericht. Venlo is een populaire stad voor teambuilding, bedrijfsuitjes, personeelsuitjes en andere groepsuitjes in de directe omgeving, maar ook daarbuiten.

Er is een rijke carnavalstraditie, die liedjes in het Venloos zeer geliefd heeft gemaakt. Het Venloos onderscheidt zich duidelijk van het Tegels, maar het Arcens/ Veldens sluit er zich bij aan. Venlo kent een karakteristiek dialect, dat nog wel Limburgs is, maar ook Oud-Gelderse trekjes heeft. De inwoners koesteren dit Venloos, dat in het algemeen nog wordt gebruikt. 


Venlo

Van der Valk Hotel Venlo Venlo

Gelegen in de nabije omgeving van Roermond, Eindhoven, Dusseldorf, Oberhausen, en Keulen. Direct gelegen aan het Nationaal Park De Maasduinen. Centraal gelegen aan de A67 en de A73.
 
De medewerkers van het hotel ontvangen u met Limburgse gastvrijheid. Van der Valk Hotel Venlo is voorzien van een modern en sfeervol à la carte restaurant, waar u kunt genieten van lokale, nationale, en internationale gerechten. Of u nu wilt dineren, ontbijten, lunchen of van een kop koffie wilt genieten, het restaurant is de gehele dag geopend. Onze medewerkers ontvangen u met Limburgse gastvrijheid.
 
De warme ambiance, het vertrouwde Van der Valk product, de vele faciliteiten, de ruime hotelkamers en de gratis parkeergelegenheid maken van Van der Valk Hotel Venlo tot een prachtige accommodatie in Limburg. 
 
Restaurant
U kunt bij Van der Valk Venlo terecht voor een uitgebreid ontbijt, een (zaken)lunch of een uitgebreid of eenvoudig diner. Naast een aantal streekgerechten serveren zij ook gerechten welke bereidt zijn met biologische ingredienten.
Bij ieder gerecht een passend glas wijn. Vraag naar de uitgebreide wijnkaart. Van der Valk Venlo heeft een ruim assortiment internationale wijnen voor u geselecteerd. U kunt rekenen op een goede wijn en spijscombinatie. Laat u informeren door de medewerkers.
 
Terras
Vanaf het voorjaar kunt u lunchen en dineren op het sfeervolle buitenterras.
 
Brasserie
De brasserie staat bekend om zijn gezellige ambiance informele sfeer en een informele sfeer. 

Van der Valk Hotel Venlo Van der Valk Hotel Venlo

Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Moorddiner' nog meer in Venlo mogelijk?

TB Events © 2013. Alle Rechten Voorbehouden.