Peking Express

Peking Express

Peking Express
Direct een offerte aanvragen!
Race tegen de klok en win de meeste amuletten!
 
In de succesvolle tv-game Peking Express gaan koppels de strijd aan om zo snel mogelijk een grote afstand tussen twee steden te overbruggen. Te voet, liftend – van een Thaise ‘tuktuk’ tot op de rug van een olifant – om de beste etappetijd neer te zetten. Peking Express inspireerd: een super spannende citygame! Een race tegen de klok in een stad naar keuze!
 
De beste manier om een stad te verkennen? Lopend. Dan zie je en ervaar je het meest. Peking Express loodst je kriskras door een stad en brengt je op de meest vreemde, onverwachte plekken. En het beste nieuws tijdens de game komt van bovenaf: de satellieten zijn jullie gunstig gezind met goede hints… Tijdens onze variant van het spel ontdek je de historische roots van een stad in etappes. Heel erg leuk en leerzaam. Go! Je crew wordt ontvangen met een drankje met iets lekkers. We dopen jullie om tot city-explorers. Na een uitgebreide briefing maken we teams en gaan jullie de stad in. Als team voer je opdrachten uit en probeer je binnen de tijdslimiet op de volgende locatie te zijn. Kom je als eerste aan? Dan verdient je team een gouden amulet. En bonustijd: want elke minuut die jullie tegenstander te laat arriveert is ‘extra’ voor jullie. Het team dat als eerste met amuletten over bij de finish komt, wint!
 
Aan het eind van het spel verzamelen jullie bij het startpunt. Na een laatste drankje volgt het ‘moment suprême’: de prijsuitreiking.

Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Peking Express' mogelijk?

TB Events © 2013. Alle Rechten Voorbehouden.